Volvo Marka Araç Sahipleri için Değer Kaybı Hizmeti
Volvo Otomobiller Tarihçesi:
Volvo Cars, şirketin Ford Motor Company tarafından satın alındığı 1999 yılına kadar İsveç Volvo Grubu’nun bir parçasıydı. 2010 yılında ise, Volvo Cars Geely Holding tarafından satın alındı.
Volvo, yakıt tasarrufu ve çevre dostu bir markadır. Yenilikçi motor teknolojisi ve hafif yapı malzemeleri sayesinde Volvo araçlarının yakıt tüketimi oldukça ekonomiktir. Bu da Volvo’nun neden sağlam bir marka olduğunu ve herkes için ideal bir tercih olduğunu gösterir.
Volvo Marka Araç Sahipleri aracımın değeri düştü diye üzülmeyin! Araç değer kaybı hesaplaması ve başvurusu için vekâlet istemiyoruz. Noter masrafınız cebinizde kalsın, güveniniz bize yeter. Kaza sonrası aracınızdaki değer kaybını tahsil etmeniz için ücretsiz danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
Değer Kaybı Süreci:
Değer kaybı başvurusu için öncelikle Zorunlu Mali Sorumluluk Sigorta poliçesini düzenleyen sigorta şirketine başvuru yapılmalıdır. İlgili sigorta şirketinin yapılan başvuruya 15 gün içerisinde cevap vermesi gerekmektedir. Sigorta şirketinin ödeme miktarı için kendilerine nihai kararını bildirmesi veya 15 gün içerisinde ödeme yapmaması halinde başvuran tarafından Sigorta Tahkim Komisyonu’na başvurulabilir. Herhangi bir ödeme yapılmadığı veya eksik ödeme yapıldığı takdirde dosya Sigorta Tahkim Komisyonu nezdinde yargılamaya taşınmakta ve 4 ay içinde nihai karar verilmektedir.
Volvo Marka Araçlar İçin Güncel Araç Değer Kaybı Vekalet Örneği :
Aşağıda, değer kaybı işlemleri için kullanılabilecek bir vekalet dilekçesi örneği bulunmaktadır:
[Dilekçe Başlangıcı]
VEKİLEDEN
Araç sahibi isim: [Araç Sahibinin Adı]
Araç sahibi TC kimlik numarası: [TC Kimlik Numarası]
Araç sahibi adres: [Adres]
ARACIN DEĞERİ DANIŞMANLIK
Adres: İZMİR-İSTANBUL-ANKARA-BURSA-ANTALYA
T.C. Mahkemelerinin meclislerinin, daire ve kurumlarının her bölüm ve derecesinde her sıfat tarik ve suretle beni temsile, haklarımı korumayı temin, müdafaa ve muhafazası için uygun göreceği bütün işlemleri takip etmeye sonuçlandırmaya, dava açmaya, gerektiğinde yeniden dava açmaya, gereken dilekçe ve belgeleri yazıp imzalayarak ilgili olduğu daire ve kuruma vermeye, tebliğ ve tebellüğe, kararların açıklanmasını. Ve düzeltilmesini İstemeye, istinaf yoluna başvurmaya, davayı temyize, Bölge Adliye Mahkemeleri, Bölge İdare Mahkemeleri, Yargıtay, ile diğer idari, mali ve yargı kurumlarında temsile ve duruşma talebinde bulunmaya, karar düzeltilmesi talebinde bulunmaya, tanıkları dinletmeye, şikayette bulunmaya, şikayetten vazgeçmeye, Anayasa Mahkemesinde bireysel başvuru hakkımı kullanarak dava açmaya, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde dava açmaya, bu davaları takip etmeye, sonuçlandırmaya, bilirkişi, muhasip, hakem tayin ve reddine, keşif talebine, raporlara İtiraza, tespit yaptırmaya, ihtarname, ihbarname, protesto çekmeye ve cevap vermeye, fesih ihbarında bulunmaya, ilamlar ve kararların tamamının uygulanmasını sağlamaya, duruşma dışı tutulma talebinde bulunmaya, İhtiyati ve icralı haciz ve tedbir kararları almaya, tedbir ve haciz koydurmaya, icra takiplerinde pey sürmeye, AHZU Kabza, sulh ve ibraya, benim dışımda devam edecek duruşmalara katılmaya, alternatif uyuşmazlık çözüm yollarına başvurmaya, arabuluculuk yoluna başvurmaya, arabulucu seçmeye, arabuluculuk sürecinde ve müzakerelerde beni tam yetki ile Temsile, dilerse süreci sona erdirmeye, her türlü tutanak ve anlaşma belgelerini imzaya, takip ve sonuçlandırmaya, CMK'nun ilgili maddeleri uyarınca uzlaşmaya, uzlaşmaları kabul veya redde, CMK gereğince hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını ve ertelenmesini talep etmeye, yabancı ülkelerden Verilmiş mahkeme kararlarının tanınması ve tenfizini istemeye, adli sicil kaydımı ve arşiv bilgilerimi talep edip almaya, mal beyanında bulunmaya, sulh olmaya, Hakimleri redde, davanın tamamını ıslah etmeye, yemin teklif etmeye, yemini kabul iade ve redde, haczi kaldırmaya, davadan veya kanun yollarından feragat etmeye, feragati kabule, karşı tarafı ibra ve davasını kabul etmeye, yargılamanın iadesi yoluna gitmeye, hakimlerin filleri sebebi ile devlet aleyhine tazminat davası açmaya, İzale'i Şüyu Satış Memurluklarında satış talebinde bulunmaya, teminat yatırmaya, pey sürmeye, teminatı iade almaya, satış talebinden vazgeçmeye, Mahkemelerden Veraset İlamı ve Noterliklerden Mirasçılık Belgesi talep etmeye, bu yetkilerin bir kısmını veya tamamı ile başkalarını tevkil, teşrik ve azle, aracın değeri danışmanlık tarafımdan vekil tayin edildi.
VEKİLEDEN
Araç sahibi isim: [Değer Kaybı]
Araç sahibi T.C. kimlik numarası: [TC Kimlik Numarası]
Araç sahibi ev adres: İZMİR-İSTANBUL-ANKARA-BURSA-ANTALYA
Bu Onaylama işlem altındaki imzanın gösterdiği T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından verilmiş 21/06/2024 Geçerlilik tarihli, Araç sahibi isim, Araç sahibi T.C. isimli kişiye ait olduğunu noterlikte Huzurumda alındığını, onaylarım.
Dilekçe Bitişi]
Sadece Tahkim komisyonuna başvuru yapmamız için vekalet vermeniz gerekmektedir.
Değer Kaybı Danışmanlık Firmaları ve Destek Hizmetleri
Bu süreçte, araç sahiplerinin haklarını korumak ve değer kaybını tahsil etmek için profesyonel danışmanlık hizmeti alması önemlidir. Değer kaybı danışmanlık firmaları, araç sahiplerine ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmakta ve süreci kolaylaştırmaktadır.
İletişim Bilgileri
Değer kaybını nasıl alırım diye düşünmeyin. Haklarınızı öğrenmek için hemen iletişime geçin Kaza sonrası yapılacak tüm işlemlerde yanınızdayız! Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin.
Detaylı bilgi için iletişim:
Hasar merkezi iletişim: 05394331590
Whatsapp: 05394331590
Volvo araç sahipleri size özel; Şirketimiz bünyesinde çevrenizde yaşanan trafik kazalarına ilişkin değer kayıplarının tahsili yönünde yaptığımız bu çalışma çerçevesinde, sizlerden destek bekliyor ve beraber kazanmaya sizleri davet ediyoruz. Siz değerli dostların kendi araçlarınızın dışında da bizlere yönlendireceğiniz trafik kazalarından ek gelir elde etmeniz mümkün olacaktır.